O nama

Gradsko kazalište Jastrebarsko već 55 godina promiče kulturu i kazališnu umjetnost u našoj sredini te ponosno predstavljamo naš Grad, gostujući na pozornicama diljem Hrvatske i u inozemstvu. Posebice nam je važan rad s mladima, za koje četvrtu godinu za redom organiziramo kazališne radionice. Uz to smo ponosni davatelji stipendije namijenjene jaskanskim srednjoškolcima. Organizatori smo kazališnog festivala "Život i smijeh", koji iz godine u godinu nudi sve bogatiji program i diže kvalitetu na zavidnu razinu.


Naš rad i kvaliteta, nagrađen je brojnim nagradama od gradske do državne razine. Kako bi kazalište pratilo korak s vremenom, surađujemo s brojnim redateljima, poput Maria Kovača, Ive Srnec, Frane Marije Vranković. Bitna nam je i međunarodna suradnja, pa nisu rijetka naša gostovanja u zemljama regije i Europske Unije. U svim našim nastojanjima trudimo se biti inkluzivni faktor, tako da ostvarujemo dobru suradnju s drugim kulturno umjetničkim udrugama s područja grada, amaterskim kazalištima iz inozemstva i Lijepe naše te smo važan sudionik svih gradskih zbivanja.


Naša udruga nam predstavlja važan faktor u životu. Bez obzira na karijere, brakove i djecu i danas smo jednako agilni, kao kad smo bili klinci. Možda još i više. Posvećujemo svoje slobodno vrijeme radu našeg kazališta, jer znamo da time činimo dobro. Od smijeha kojeg donosimo, ponosa na licu naših stipendista, pa do djece koja svoje vrijeme ne provode na ulici, nego u toplini naše kazališne dvorane.

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić