� festival--zivot-i-smijeh-

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Zašto festival "Život i smijeh"?

 

Iako mnoge osobe kazalište i kazališne predstave asociraju na smijeh i dobru zabavu, nama koji u njemu i za njega „živimo“ kazalište je mnogo više!

 

I baš zato smo bili dužni, kao simbol i perjanica povijesti, kulture i umjetnosti grada Jastrebarskog, kao njegova najveća kulturna udruga koja počiva na zasadama vjere, nade i ljubavi te kao udruga koja stvara i djeluje na načelima zajedništva, prijateljstva i tolerancije na dostojan način obilježiti prerani odlazak jednog od naših najvećih talenata.
Mladen Pavlić „Žis“ bio je mladi glumac koji je na svakom koraku širio veselje, smijeh i optimizam i upravo takvu manifestaciju organiziramo u našem gradu, na području naše županije, svake godine u lipnju.


Glavna obilježja festivala leže u njegovanju vjere, nade i ljubavi, stvaranju zajedništva, prijateljstva i tolerancije, dok dodanu vrijednost projekta, naglasak na socijalnu komponentu, te različitost od ostalih projekata predstavlja humanitarni karakter projekta koji se očituje i kroz stipendiranje nadarenih učenika srednje škole Jastrebarsko.

 

Festival iz godine u godinu podržava Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Turistička zajednica Grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko, ali i brojni drugi javni i privatni subjekti.
 
123movies