� zis-2017

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Festival "Život i smijeh" nadmašio sva očekivanja!

 

Festival „Život i smijeh“ nadmašio je sva očekivanja organizatora i još jedanput pokazao koliko Jaska ima veliko srce.

 

Prva dva vikenda u svibnju 2017. godine, Jaskanci su disali s kazalištem i odlično prihvatili program koji smo im pripremili. Uz gostovanja drugih kazališta, nastupe stand up komičara i dvije premijere Gradskog kazališta Jastrebarsko, program je zadovoljio sve dobne skupine, od vrtićkih mališana, mladeži do odraslih posjetitelja. Predstave su bile izvrsno posjećene, a komentari gledatelja i više nego pohvalni.

 

Na kraju, zahvale su upućene svima koji su na bilo koji način pomogli da ovogodišnji „ŽIS“ bude tako uspješan, u prvom redu Ministarstvu kulture, Zagrebačkoj županiji, Gradu Jastrebarskom, Savjetu mladih grada Jastrebarskog te Savjetu mladih Zagrebačke županije. Jednaku zahvalnost dugujemo i Emil Frey Auto Centru koji je uz Festival od njegova začetka, te našem novom pokrovitelju: Zagrebačkoj banci d.d.! Posebno zahvaljujemo i Centru za kulturu Jastrebarsko i Turističkoj zajednici grada Jastrebarskog koji su 2017. godine ponijeli i dio poslova suorganizacije festivala te jaskanskim medijima koji su omogućili da se dobar glas o ovoj manifestaciji pronese diljem našeg kraja.

 

I na koncu, od srca zahvaljujemo našim sugrađanima, od kojih je baš svaki koji je kupio ulaznicu za neku od predstava, učinio dobro djelo. Novac koji je prikupljen, pomogao je našim mladim sugrađanima, onima kojima je to najpotrebnije, da se uz stipendiju lakše školuju!

123movies