Nakon što smo u Malu školu glume upisali novu generaciju mladih glumica i glumaca, ali i započeli rad na novoj predstavi, ponovno krećemo s igranjem naših hit predstava! Naime, u subotu 16. listopada putujemo u Buševec gdje ćemo hit predstavom „Balkanski špijun“ u režiji Mie Matasić sudjelovati na 24. Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije.

U našoj bogatoj i dugoj kazališnoj povijesti nebrojeno puta smo se s kazališnih Smotri vraćali s vrijednim glumačkim i drugim nagradama, ali se uvijek i iznova radovali susreti s drugim amaterskim kazalištima s područja Zagrebačke županije i Republike Hrvatske.

Za nadolazeću Smotru posljednjih smo se dana, zbog izvođenja radova u kino dvorani, pripremali u dvorani Glazbene škole Jastrebarsko čije vodstvo nas je domaćinski ugostilo, a na čemu se od srca zahvaljujemo.

Jaskanska publika neće trebati dugo čekati na nova kazališna uzbuđenja jer će naše glumice i glumci predstavu „Balkanski špijun“ u svom gradu i pred svojom publikom igrati već za Noć kazališta!

Do tada, držite nam fige i zajedno sa nama nadajte se uspješnoj izvedbi predstave na sutrašnjoj Smotri!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić