Gradsko kazalište Jastrebarsko ove je godine odlučilo svoj rad s mladima prošiti i na osnovnoškolski uzrast. Za njih se unutar Dramske družine Ivane Brlić-Mažuranić ponovno otvara Mala škola glume koja će upisati tri grupe formirane prema uzrastima. U prvu, najmlađu ići će učenici 1., 2. i 3. razreda, u drugu 4., 5. i 6., a u treću najstariju, učenici 7. i 8. razreda.
Program sadrži dramske metode i tehnike, posjet profesionalnom kazalištu te završnu predstavu, a oslanja se na moderne dramskopedagoške tokove. Upravo će zato naglasak biti stavljen na razvijanje mašte, kreativnosti, izražavanja, samopouzdanja, timskog rada, koncentracije i osobnosti, a tek onda na znanju o kazalištu i glumi. Grupe će voditi iskusni dramski pedagozi, a voditeljica cijelog projekta bit će profesorica Mia Matasić, dugogodišnja članica Gradskog kazališta Jastrebarsko.
Gradsko kazalište Jastrebarsko ima pedesetogodišnju tradiciju djelovanja u našem gradu, a izuzetnu pažnju oduvijek poklanja baš mladima. Mala škola glume odvijat će se dva puta tjedno za svaku grupu, a s radom će započeti u zadnjem tjednu rujna te završiti krajem svibnja.
Upise je moguće obaviti preko e-maila (gkj1968@gmail.com), mobitela (095 904 9753) ili uživo 16., 19. ili 23. rujna u kinodvorani u Jastrebarskom. Za sve ostale detalje klikni ovdje!
Vidimo se!Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić