PET VRHUNSKIH I RASPRODANIH PREDSTAVA. ŽIS ODUŠEVIO.
Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove je godine pripremilo pravu poslasticu za sve ljubitelje kazališta koji su posjetili osmi po redu Festival Život i smijeh i kroz tjedan dana uživali u vrhunskim predstavama.

Da je izbor predstava bio pun pogodak govore i brojke pa je pet predstava tako pogledalo više od tisuću ljudi čime su popunjeni svi kapaciteti jaskanske kino dvorane, a tražila se i karta više.
Pod sloganom „Kud bih s tobom osim u teatar“ Jaska je tako tjedan dana živjela u duhu kazališta i umjetnosti, a publika je pristizala iz brojnih drugih mjesta i gradova,
što svjedoči o kvaliteti programa.

Ovogodišnji je program vrvio kazališnim klasicima i hitovima, a Jaska može biti ponosna što su na njezinu pozornici stali vrhunski profesionalci, kazališne legende i dive.
Prvoga dana publiku je oduševilo Kazalište Luda kuća s predstavom „Ko je tu lud?“, a potom se na pozornicu popeo „stari prijatelj“ Festivala, komičar Ivan Šarić. Teatar Exit nasmijao je do suza s predstavom „Kako misliš mene nema?!“, a najmlađi su uživali u kazališnom klasiku „Kraljevni na zrnu graška“ Kazališta Mala scena. Festival su zatvorile kazališne dive, Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, u predstavi Tere i Luce Kazališta Planet Art.

Jaskanski su kazalištarci još jednom pokazali kako su i na pozornici i iza nje pravi profesionalci, a na tome ponajprije treba zahvaliti članovima koji su, redom volonteri, dali sve od sebe kako bi svojim sugrađanima pružili još jedno nezaboravno iskustvo.

„Pred nama su novi izazovi, gostovanja i izvedbe, a svaki pljesak publike vjetar nam je u leđa i dodatna motivacija za bavljenje glumom i organizacijom, što iziskuje puno vremena i truda, ali ponajprije puno ljubavi. Stoga, najveća hvala našoj publici koja je uvijek uz nas!“, poručuju iz Gradskog kazališta Jastrebarsko.
Festival Život i smijeh organiziralo je Gradsko kazalište Jastrebarsko, uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture i medija, Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog te Centra za kulturu i jaskanske Turističke zajednice.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić