Festival "Život i smijeh" nastavio se sinoć stand up nastupom Vlatka Štampara!
U potpunosti rasprodan prostor Marittimo Cluba bio je sinoć pretijesan za sve one koji su željeli prisustvovati stand up nastupu Štampara koji je u gotovo dvosatnom nastupu briljirao! Štampar, koji je u Jaski sinoć nastupao prvi put, publici je priuštio nezaboravne trenutke pričajući fore koje su ih nasmijale do suza.
Odlična predstava Laboratorija zabave kojom je ovogodišnji festival otvoren i sinoćnje oduševljenje publike Štamparom najbolja su pozivnica za ostatak program koji slijedi već u petak. Upravo će tada u Jasku stići Teatar Kerekesh svojom predstavom "Dimnjačar".
Valja na kraju istaknuti kako Gradsko kazalište Jastrebarsko ovogodišnji festival organizira uz pomoć suorganizatora Centra za kulturu Jastrebarsko, Turističke zajednice Grada Jastrebarskog, generalnog pokrovitelja Ministarstva kulture Republike Hrvatske, ali i brojnih pokrovitelja. Festival su naime svojim pokroviteljstvom podržali Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Savjet mladih Grada Jastrebarskog, C-Automobili Import d.o.o. - Peugeot, Gemma B&D, Zagrebačka banka ali i Radio Jaska, Jaska.hr, Jaskadanas i Hrvatski katolički radio.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić