Uspješno gostovanje u Slunju


Gradsko kazalište Jastrebarsko svojom je najdugovječnijom i najizvođenijom predstavom pod nazivom „Kidaj od svoje žene“ (Ray Cooney/Stjepan Nino Šrabe) u subotu 17. prosinca gostovalo u Slunju.
Svojom hit komedijom glumice i glumci našeg kazališta tako su se po prvi predstavili slunjskoj kazališnoj publici i to na poziv Pučkog otvorenog učilišta Slunj, odnosno njegovog ravnatelja Nikole Živčića.
Gradsko kazalište Jastrebarsko tako kraj i ovogodišnje kazališne godine provodi radno, baš na onaj način kako ju je provodilo i tijekom cijele godine.
Podsjetimo, pored redovnih aktivnosti, organizacije radionice glume za djecu i mlade, kazališnog festivala i drugih manifestacija, naše je kazalište tijekom ove godine pokrenulo suradnju sa nizom kazališnih udruga diljem Republike Hrvatske.
Rezultat najnovije suradnje gostovanje je prijateljskog HIT teatra iz Zagreba čije glumice i glumac će u srijedu, 21. prosinca (20 sati) izvesti svoju urnebesnu komediju „metODA ZA BRAK“. Predstavu u kojoj između ostalih glumi i Zlatan Zuhrić Zuhra dramatizirala je Nina Horvat, a režirala Iva Srnec, jedna od redateljica s kojom nekoliko posljednjih godina i više nego uspješno surađuje i Gradsko kazalište Jastrebarsko.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić