�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Nakon ljetne stanke slijedi vruća kazališna jesen

Gradsko kazalište Jastrebarsko razgalilo je srca kazališne publike ovotjednim izvedbama svojih novih predstava, "Trgovac" i "Iza kulisa". Velike vrućine i srce sezone, nisu omeli Jaskance da kazalištarce za njihov trud nagrade toplim i dugotrajnim pljeskom, na obje predstave. Glumci sada odlaze na zasluženi odmor, kako bi se svježi i čili ove jeseni posvetili svim događanjima koje pripremamo za naše sugrađane. Tako nas nakon ljeta očekuje velika proslava desete obljetnice igranja komedije "Kidaj od svoje žene", kroz koju je do danas prodefilirao velik broj glumaca.

Posebnu poslasticu donijet će nam i ovogodišnja No?kazališta, koja će uz domaće predstave, ponuditi i zanimljiva gostovanja, poput onog Gradskog kazališta Đurđevac i Teatra Fedra iz Bugojna. S novom školskom godinom krenut će i novi ciklus kazališnih radionica za mlade, koje su se pokazale kao popularna aktivnost među našim mladim sugrađanima i žanju uspjeh kvalitetom svojih predstava. Naše chanel replica mlade nećemo zaboraviti niti što se stipendiranja tiče, pa će tako ujesen biti raspisan i novi krug natječaja za stipendije.

U planu je također igranje i predstava "Iza kulisa" i "Trgovac" za jaskansku publiku, kao i na gostovanjima.Povratak


123movies