OŽUJAK POSVEĆEN KAZALIŠNOJ SURADNJI

U novu su godinu članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko zakoračili prepuni entuzijazma i želje za gostovanjima i proširivanjem kazališne suradnje. Stoga će ožujak, mjesec u kojem se obilježava Svjetski dan kazališta, biti posvećen obnavljanju starih odnosa i uspostavi novih kazališnih prijateljstava.

Već će tradicionalno naši kazalištarci povodom Međunarodnog dana žena zauzeti pozornicu u Kloštar Ivaniću, čime će zasigurno u kazalište privući brojne dame, ali i njihove pratnje. Bit će ovo prilika da se tamošnja publika uvjeri u kvalitetu predstave „Tko je ukrao malu balerinu“ koja je već nadaleko poznata iako je premijeru imala tek pred nepunih godinu dana.

U istoj će predstavi uživati i Samoborci, i to baš na sam Svjetski dan kazališta, 27. ožujka, a prilika je to i za još čvršće povezivanje s Amaterskim kazalištem Pučkog otvorenog učilišta Samobor – PAX s kojim naši kazalištarci njeguju dugogodišnje prijateljstvo i suradnju.

No, osim što će svojim nastupima nastojati očarati publiku u drugim gradovima i općinama, članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko organiziraju i dolazak prijateljskog Max Teatra iz Zaprešića u Jastrebarsko. Oni će u našem gradu nastupiti 8. ožujka s predstavom „Nisi lud da sjediš kući“ koja će vas povesti na intrigantno putovanje – u potragu za savršenim partnerom. Ulaznice već danas po cijeni od 5 eura možete kupiti putem poveznice: https://ulaznice.czk-jastrebarsko.hr/.../nisi-lud-da.../.

„Najveća vrijednost koju nam kazalište prenosi je povezivanje s našom publikom, ali i s drugim entuzijastima poput nas koji u pravom smislu te riječi žive za kazalište, a ne od kazališta“, ističu iz Gradskog kazališta Jastrebarsko i pozivaju vas sve da i dalje budete najvrjednija kulisa dasaka koje život znače.




Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić