Publika je dva dana uživala u izvedbama predstava „Kidaj od svoje žene“ i „Tko je ukrao malu balerinu“, a prikupilo se 1.200 Eura koje će Gradsko kazalište donirati obitelji Bradvić kojoj je nedavno u požaru izgorjela kuća.

Čim su to saznali, glumci su jednoglasno odlučili pomoći, a u to uključiti i svoju publiku koja ih je uvijek podržavala u svim aktivnostima i akcijama. Zahvaljujemo svima koji su svojim dolaskom pokazali veliko srce, a nas nagradili pljeskom, srećom i osmijehom, što je najveća nagrada za naš trud.

No, time ne završavaju aktivnosti našeg Kazališta. Naime, u godini u kojoj slavimo svoj 55. rođendan, svojim ćemo se predstavama predstaviti i u drugim hrvatskim gradovima.Prvo je na redu gostovanje u Ozlju i to već u subotu, 2. rujna s početkom u 20 sati, na terasi Starog grada Ozlja. Predstavu organizira Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska – Ozalj.

Nakon Ozlja, Gradsko kazalište Jastrebarsko putuje u Bjelovar, a potom i Županju, a pripremamo i premijeru nove predstave za djecu i to već ove jeseni.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić