Za sve one koji ni nakon blagdana ne mogu odoljeti raznim kolačima i kolačićima, pravu novogodišnju poslasticu priprema Gradsko kazalište Jastrebarsko.

Zato ne brzajte s novogodišnjim odlukama, nego u predstavi „Neka jedu kolače“ uživajte 8. siječnja u Domu kulture (kino), a svoje ulaznice po cijeni od 3 euranabavite na stranici Centra za kulturu Jastrebarsko (https://ulaznice.czk-jastrebarsko.hr/proizvod/neka-jedu-kolace-19-12-2023/).


U režiji Klare Blažek i Lucije Severinac polaznici će Male škole glume kroz likove kolača progovoriti o diskriminaciji i netoleranciji poručujući svima da nije bitno koliko tko ima kora i koje mu je boje krema dok svojim postupcima ostavlja sladak okus u ustima.

A nakon predstave, nošeni duhom tolerancije i zajedništva, donesite prave odluke, one kojih ćete se držati cijelu godinu i njima uveseljavati sve oko sebe baš kao što to naši mali glumci čine pod svjetlima pozornice.

Malu školu glume i rad Gradskog kazališta Jastrebarsko podržavaMinistarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Centar za kulturu Jastrebarsko, Zajednica kulturno - umjetničkih udruga grada Jastrebarskog, Turistička zajednica grada Jastrebarskog, Vode Jastrebarsko ali i mnogi drugi.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić