Gradsko kazalište Jastrebarsko svojom je predstavom "Kidaj od svoje žene" u petak, 14. prosinca gostovalo u Sisačko-moslavačkoj županiji, točnije u općini Sunja!
Jaskanski kazalištarci svoje su prvo gostovanje u toj županiji ostvarili zahvaljujući pozivu Narodne knjižnice i čitaonice Sunja čiji rad podržava Sisačko-moslavačka županija koja je i sufinancirala sinoćnju kazališnu večer.
Predstava se održala u samom centru snijegom okovane Sunje, točnije u dvorani "Sven Lasta" koju je za odigravanje predstave besplatno ustupila općina. U iznimno toploj i ugodnoj atmosferi prekaljene glumice i glumci najdugovječnije jaskanske kazališne predstave svojom su izvedbom izmamili osmijehe brojnih žitelja Sunje. Predstavu ugroziti nije mogao niti obilan snijeg koji je padao uoči, za vrijeme i nakon predstave, ali niti ljetne gume jednog od glavnih glumaca Gradskog kazališta Jastrebarsko koji je, baš kao i ostatak glumačke postave, na predstavu stigao sretno i na vrijeme.
Predstava u Sunji bila je posljednja predstava u godini u kojoj je Gradsko kazalište Jastrebarsko obilježilo izniman jubilej, 50 godina svog neprekinutog djelovanja.
Rad Gradskog kazališta Jastrebarsko i ove su godine podržali Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko, Turistička zajednica Grada Jastrebarskog, Vode Jastrebarsko d.o.o., Ceste Jastrebarsko d.o.o., Županijske ceste Zagrebačke županije d.o.o. ali i brojni drugi donatori, sponzori kao i mediji.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić