�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Gradsko kazalište Jastrebarsko objavljuje Natječaj za dodjelu stipendije za učenike slabijega socijalnog statusa "Život i smijeh" za školsku 2019./2020. godinu! Jaskansko će kazalište zahvaljujući najuspješnijem izdanju festivala "Život i smijeh" u rujnu dodijeliti četiri nove učeničke stipendije za koje su financijska sredstva osigurana zahvaljujući iznimnom odazivu publike na program festivala, ali i podrškom pokrovitelja i sponzora.

​"Jaska je dva tjedna u svibnju i lipnju ove godine doslovce disala s našim festivalom, a sada je red da naše kazalište olakša "disanje" jaskanskim srednjoškolcima. U svega šest godina organizacije festivala osigurali smo sredstva za čak 12 učeničkih stipendija po čemu smo jedinstveni u Hrvatskoj ali i šire. Vjerujem da će ovogodišnju priliku iskoristiti oni kojima je stipendija najpotrebnija i koji će njome olakšati vlastito školovanje" izjavio je povodom objave natječaja Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.

Na ovogodišnji se natječaj za dodjelu stipendije mogu prijaviti učenici svih razreda Srednje škole Jastrebarsko ali i drugih srednjih škola koji imaju prebivalište u Jastrebarskom i zadovoljavaju ostale uvjete iz natječaja.

Stipendija i dalje iznosi 500,00 kuna mjesečno i bit će isplaćivana za 10 mjeseci školske godine 2019./2020. Natječaj je otvoren narednih 15 dana, točnije do 29. kolovoza 2019. godine, a po njegovom završetku biti će objavljeni rezultati, te će javnosti biti predstavljeni novi stipendisti Gradskog kazališta Jastrebarsko!

Iskoristi priliku, postani stipendist/ica Gradskog kazališta Jastrebarsko!

​Dokumentaciju možeš skinuti klikom na jedan od dokumenata:

Natječaj za dodjelu stipendije Gradskog kazališta Jastrebarsko za učenike slabijega socijalnog statusa "Život i smijeh" za školsku 2019./2020. godinu
Odluka o Stipendiji Gradskog kazališta Jastrebarsko za učenike slabijega socijalnog statusa "Život i smijeh"
Odluka o izmjeni i dopuni Odluke o StipendijiGradskog kazališta Jastrebarsko za učenike slabijega socijalnog statusa "Život i smijeh"
Povratak


123movies