Prvo gostovanje vanjskog predavača u sklopu projekta radionice glume za srednjoškolce i studente "Kaaaj glumiš? Dođi u kazalište!" održano je u petak, 10. studenog 2017. godine.
Naime, nakon što je dvadesetak mladih glumaca završilo sa prvim ciklusom radionice i nastupom na Večeri poeziije, pod vodstvom Lovre Krsnika, Mie Matasić i Patrika Sečena započeli su sa priprema nove predstave. U sklopu priprema za postavljanje iste talentirani su glumci u petak imali prilike poraditi na vlastitom izgovoru, kontroli glasa i sl. Naime, gost predavača bila je fonetičarka _____ ______.
______ prva je u nizu vanjskih predavača koji će zasigurno utjecati na još bolje izvedbe naših glumaca. Mlade jaskanske glumce uskoro će posjetiti i kazališni i filmski redatelj Mario Kovač koji će posebnu pozornost usmjeriti na razvoj ____ vještina.
Radionicu glume za srednjoškolce i studente "Kaaaj glumiš? Dođi u kazalište!" koju provodi Gradsko kazalište Jastrebarsko podržava Ministarstvo kulture RH, Zagrebačka županija i Grad Jastrebarsko.

Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić