Članice i članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko su u subotu 12. svibnja predstavili i najavili festival "Život i smijeh". Osim predstavljanja programa s kojim su se prije svega upoznali kazalištarci, predivan dan iskorišten je i za druženje kazalištaraca, ali i za podjelu zaduženja uoči skorašnjeg održavanja festivala. Naime, poznato je da je festival odlične rezultate polučio baš zbog bezrezervne podrške svih kazalištaraca kao i njihova angažmana oko organizacije. Prepoznala je to i publika koja svake godine traži "kartu više" pa je za vjerovati da će se isti scenarij ponoviti i ove godine.
Jučer su kazalištarci imali prilike prvi isprobati i nove festivalske majice koje će se po simboličnoj cijeni moći kupiti baš kao i svih proteklih godina.
Suorganizatori festivala "Život i smijeh" i ove su godine Centar za kulturu Jastrebarsko i Turistička zajednica grada Jastrebarsko. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagrebačka županija i Grad Jastrebarsko. Festival također podržavaju i Savjet mladih grada Jastrebarsko, Zagrebačka banka, C-Automobili Import d.o.o. i Gemma B&D. Medijski pokrovitelji su Jaska.hr, Jaskadanas.hr i Radio Jaska.




Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić