Kerekeš je u svojem prvom nastupu u Jastrebarskom publiku maksimalno oduševio. Publika je uživala u njegovoj izvedbi, specifičnom humoru, nevjerojatnim transformacijama na pozornici, ali i emotivnom nastupu. Uniformu dimnjačara Štefa ovaj je legendarni glumac sinoć obukao 1271. put i tako samo potvrdio da se radi o najizvođenijoj hrvatskoj kazališnoj predstavi.

Kerekeš tijekom predstave, ali niti nakon nje, nije skrivao oduševljenje dolaskom u Jasku i prvim nastupom pred jaskanskom publikom koja je i sinoć gotovo do posljednjeg mjesta napunila jaskansku kino dvoranu. Kerekeš je nakon predstave između ostalog izjavio: "Moj dojam je da je publika bila prekrasna, da su ljudi uživali! Obožavam male ljude velikog srca!"

Festival "Život i smijeh" nastavlja se već danas kad su na rasporedu dvije predstave, jutarnja dječja pod nazivom "Petrica Kerempuh" i večernja "Taksimetar" u izvedbi kultnog zagrebačkog kazališta Teatar Exit. Ulaznice za večernju predstavu još uvijek možete kupiti u caffe baru "Kino", za razliku od ulaznica za nedjeljni stand up nastup komičara Ivana Šarića koje su rasprodane još početkom tjedna.

"Interes jaskanske publike i odaziv koji i ove godine imamo na festivalu dovoljno govori o značaju festivala koji je u samo pet godina ušao u srca mnogih. Uvjereni smo kako smo tome doprinijeli baš kvalitetom programa, vrhunskim predstavama i nastupima ali i kako je jaskanska publika prepoznala entuzijazam i ljubav prema kazalištu i kazališnoj umjetnosti koju kazališni zaljubljenici okupljeni unutar Gradskog kazališta Jastrebarsko unose u vlastite projekte! Bez njih, publike ali i naših partnera festival nikada ne bi polučio ovakve rezultate!" izjavio je sinoć Velimir Kokot, predsjednik Gradsko kazališta Jastrebarsko.

Gradsko kazalište Jastrebarsko ovogodišnji festival organizira uz pomoć suorganizatora Centra za kulturu Jastrebarsko, Turističke zajednice Grada Jastrebarskog, generalnog pokrovitelja Ministarstva kulture Republike Hrvatske, ali i brojnih pokrovitelja. Festival su naime svojim pokroviteljstvom podržali Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Savjet mladih Grada Jastrebarskog, C-Automobili Import d.o.o. - Peugeot, Gemma B&D, Zagrebačka banka ali i Radio Jaska, Jaska.hr, Jaskadanas i Hrvatski katolički radio.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić