Ljetni pljusak nije pokvario subotnje predstavljanje Festivala Život i smijeh, a jaskanski su kazalištarci zarazno dobrom energijom i ove godine preplavili ulice Jaske.
No, kako pljuskovi ne bi pokvarili trud organizatora, program Festivala seli u Dom kulture (kino) pa će publika neometano moći uživati u svemu što su s puno ljubavi pripremili.
Tako će dvorana jaskanskog kina dolazećih dana ponovno disati u duhu kazališne čarolije, a na kazališnim će se daskama naći čak tri hit predstave Gradskog kazališta Jastrebarsko te dvije gostujuće.

Ovogodišnji ŽIS Festival otvorit će „Balkanski špijun“ u izvedbi Gradskog kazališta Jastrebarsko u četvrtak, 6. srpnja. Dan kasnije na redu je nova hit predstava „Tko je ukrao malu balerinu“ kojom su jaskanski kazalištarci već osvojili srca publike, ali i struku.

U subotu, 8. srpnja u Jasku dolazi najbolja ovogodišnja amaterska predstava u Hrvatskoj „Pljusak“ Gradskog kazališta Županja i retkovačkog Kazališta „Mika Živković“, a u nedjelju će članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko ponovno nasmijati do suza cijelu dvoranu svojom hit predstavom „Kidaj od svoje žene“.Posljednjeg će dana, u srijedu, 12. srpnja Jaskanci i njihovi gosti moći pogledati jednu od najtraženijih predstava Teatra Exit – „Realiste“.

Ulaznice su u prodaji u trgovini „Fifa“, no prodaja ide jako dobro, pa požurite kako ne biste ostali bez svojih primjeraka.Moći ćete ih kupiti i uoči predstava, kao i festivalske majice koje s ponosom svih ovih godina nose brojne Jaskanke i Jaskanci.
Vidimo se u kazalištu!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić