HRT donirao vrijednu opremu kazalištu


Gradsko kazalište Jastrebarsko dobilo je vrijednu donaciju od Hrvatske radiotelevizije, novu tehničku opremu za rasvjetu. Naime, ta nam je medijska kuća, temeljem Odluke Glavnog ravnatelja HRT-a g. Gorana Radmana, donirala vlastiti rasvjetni pult AvoliteSaphire 2000TOUR SB.2204 s monitorom i 3 potpuno nova reflektora Spotlight 2kw. Ivica Batušić, voditelj tehnike Gradskog kazališta Jastrebarsko, tom prilikom je izjavio: "Donirana oprema iznimno je vrijedna, a naši će mladi tehničari koje kontinuirano školujemo za rad na rasvjeti, morati proći posebnu obuku kako bi ju kvalitetno mogli koristiti u svakodnevnom radu kazališta".

Nova će rasvjeta biti od koristi svima, napomenuo je predsjednik GKJ-a, Velimir Kokot: "Zahvaljujemo Hrvatskoj radioteleviziji na vrijednoj opremi koja neće biti samo i isključivo na korist GKJ-a, već i svim kulturno-umjetničkim udrugama s područja grada kao i Centru za kulturu chanel replica Jastrebarsko, čiji prostor kino dvorane je domaćin brojnih kulturno-umjetničkih manifestacija. Kao i svih ovih proteklih godina, Gradsko kazalište Jastrebarsko će i nadalje svoju opremu, a po potrebi i tehničare, staviti na raspolaganje svim udrugama".

Dodajmo ovom kako će Gradsko kazalište Jastrebarsko tijekom 2015. godine u suradnji sa CZK krenuti u uređenje prostora u kino dvorani u koji će biti smještena rasvjetna ali i oprema za ton, a što će zasigurno utjecati i na podizanje kvalitete rada. Pored ovog, nadamo chanel replica se da ćemo uskoro urediti i vlastite prostorije, a što će pak ovisiti o uspješnosti prijavljenih projekata na raznim natječajima za sufinanciranje.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić