Noć kazališta ponovno u Jastrebarsko

Lani je Noć kazališta održana u 43 grada, a u jednoj je noći više od 42 tisuće posjetitelja posjetilo programe koje su za njih organizirale 94 institucije.

Jaskanci će i ove godine moći uživati u bogatom programu, koji sadrži čak tri odlične predstave. Noć kazališta otvorit će Teatar Fedra iz Bugojna (BIH), koji će odigrati predstavu "Igra istine" u 19h. Ovo gostovanje je nastavak snažne suradnje između jaskanskog i bugojanskog kazališta koje traje već šestu godinu za redom. Za razliku od Teatra Fedra kojima ovo neće biti prvi nastup u našem gradu, pred jaskanskom publikom debitirat će glumci Gradskog kazališta Đurđevac. Njihova predstava "Pidžama za šestoro" na rasporedu je od 21h. I na kraju programa bit će odigrana nova hit predstava jaskanskog kazališta "Iza kulisa". Početak predstave bit će u 23:30.

Karte za sve predstave bit će 10 kuna, a moći će se nabaviti već danas, u caffe baru "Kino". Pozivamo našu vjernu publiku da i ove godine treću subotu u studenom, kad se tradicionalno održava Noć kazališta, provedu u kazalištu!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić