PREDSTAVA VATROGASCIMA I MJEŠTANIMA NA DAR
Gradsko kazalište Jastrebarsko gostovalo je u Vranov Dolu i svojom kultnom predstavom Kidaj od svoje žene oduševilo brojnu publiku koja je jedva pronašla svoje mjesto za uživanje u ovom vječnom kazališnom komadu.
Puno je ljudi predstavu gledalo čak i s nogu, a neki i iz hodnika jer dvorana DVD - a Vranov Dol bila je daleko pretijesna za sve one koji su na djelu željeli pogledati glumce jaskanskog kazališta.
Pristigla iz Vranov Dola, Jaske ali i njenih drugih naselja, publika je prisustvovala povijesnom događaju koji se u tom malenom, ali predivnom i autentičnom mjestu nikada prije nije dogodio.
Priča je to koja traje već 15 godina, a ponovno su je oživjeli vatrogasci DVD - a Vranov Dol, zajedno s gradonačelnikom Zvonimirom Novoselom i predsjednikom Gradskog vijeća Leonom Bastašićem.
Vatrogasci su stoga učinili sve kako bi se i kazalištarci i publika ugodno osjećali i kako bi se obećanje dano prije gotovo 15 godina ispunilo.A osim obećanja i dvorane, puno toga u subotu se ispunilo. Najvažnije od svega, ispunila su se srca publike kojoj su zlatni jaskanski glumci podarili vrhunsku zabavu i na dva sata ih odveli u neki drugi svijet.
Vatrogasci su se primili posla i sve počastili sjajnom kotlovinom, a sudjelovali su i u regulaciji prometa ispred dvorane, pomogli u nošenju scenografije, ali i uživali u predstavi kojoj je nazočila zamjenica gradonačelnika Nikolina Ribarić.
Bila je to predivna večer i najljepša čestitka za 70 godina postojanja vranovdolskih vatrogasaca, ali i potvrda da je jaskansko kazalište na pravom putu. Privilegirani smo što pozitivnu poruku, sreću i smijeh možemo podijeliti sa stanovnicima Jaske ali i svih njenih naselja te zahvaljujemo svima koji nas u tome podržavaju, posebno našoj publici.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić