Kazalištarci na Ljetu u Jaski


Gradsko kazalište Jastrebarsko sudjelovalo je na manifestaciji "Ljeto u Jaski"! Naime, u iznimno bogatom programu ovogodišnjeg izdanja te itekako posjećene manifestacije u organizaciji Centra za kulturu Jastrebarsko i Turističke zajednice grada Jastrebarsko, Gradsko kazalište Jastrebarsko još je jednom odigralo svoju hit dječju predstavu "Najveća tajna"!
Na glavnoj pozornici u jaskanskom perivoju Erdody jaskanski su glumci lutkari predvođeni Danielom Bobinski privukli velik broj djece koji su još jednom bili oduševljeni predstavom!
Odmah nakon odigrane predstave i dugotrajnog aplauza koji su itekako zaslužili, mladi su jaskanski glumci, ali i tehničari, nastupili i na promociji slikovnice "Priča o jastrebu" za koju je tekst također napisala naša Daniela Bobinski.
Gradsko kazalište Jastrebarsko uoči ljetne stanke očekuje još nekoliko događanja, a prvo među njima slijedi već 16. srpnja u Đurđevcu gdje će jaskanski glumci predstavom "Kako se riješiti gore polovice?" gostovati na II. festivalu "Marinko Ivanišević".




Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić