Gradsko kazalište Jastrebarsko je danas, 9. listopada 2017. objavilo natječaj za stipendiranje učenika slabijeg socijalnog statusa „Život i smijeh“ za školsku 2017./2018. godinu.

Nastavljajući se na sada već četverogodišnji ciklus stipendiranja i ove ćemo godine nastaviti s pružanjem financijske pomoći u srednjoškolskom obrazovanju. Na natječaj se mogu prijaviti gimnazijalci i učenici koji se školuju u strukovnom obrazovnom sektoru ekonomija, trgovina i poslovna administracija, za zanimanje ekonomist i prodavač, u Srednjoj školi Jastrebarsko.

Stipendija iznosi 500 kuna mjesečno i biti će isplaćivana za 10 mjeseci školske godine 2017./2018. Natječaj o raspisivanju stipendije danas će osim na našim web stranicama biti objavljen i na stranicama Grada Jastrebarskog, ali i na oglasnim pločama Grada i Srednje škole Jastrebarsko. Natječaj će biti otvoren narednih 15 dana, a po završetku natječaja biti će objavljeni rezultati, te će javnosti biti predstavljen novi stipendist Gradskog kazališta Jastrebarsko!

Gradsko kazalište Jastrebarsko, baš kao vjerujem i druge kulturno-umjetničke udruge u Hrvatskoj, svakodnevno se suočava s izazovom financiranja vlastitih programa i projekata međutim, zahvaljujući organizaciji festivala „Život i smijeh“ odnosno odličnom odazivu naše publike, uspjeli smo osigurati financijska sredstva za stipendiranje još jednog učenika jaskanske srednje škole. Nadam se da će stipendija otići u ruke onome kome je uistinu najpotrebnija i da će petom po redu kazališnom stipendistu olakšati školovanje!– Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.

Natječaj možete pronaći ovdje, a Odluku ovdje!
Sretno svima!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić