Veliko finale ovogodišnjeg ŽIS-a


Pred nama su četiri dana velike završnice ovogodišnjeg festivala „Život i smijeh“.

Već sutra, građanima Jastrebarskog i našim dragim gostima predstavit će se glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko s premijerom predstave „Kako se riješiti gore polovice?“. Predstava će biti odigrana u kinu, od 20 sati. Petak će biti u znaku stand up-a, a program festivala seli u caffe bar Haustor. Od 20 sati, okupljene će zabavljati profesionalni stand up komičari, a priliku da postanu zabavljači, dobit će i posjetitelji!

Koja je to najveća tajna, bit će otkriveno gledateljima predstave koja će u subotu biti odigrana u jaskanskom kinu. Riječ je o istoimenoj lutkarskoj predstavi autorice Daniele Bobinski ujedno i drugoj premijeri Gradskog kazališta Jastrebarsko na ovogodišnjem festivalu koju su prije nekoliko dana pretpremijerno pogledala djeca Dječjeg vrtića Radost iz Jastrebarsko. Predstavu prati prekrasna slikovnica i pjevni songovi, koji će zasigurno postati hit među našim najmlađim posjetiteljima i koje ćete moći nabaviti u jaskanskom kinu.

Još jednu porciju vrhunskih fora, gledateljima će u subotu navečer osigurati najbolji komičari zagrebačkog Studija smijeha. Stand up počinje u 20 sati u jaskanskom kinu. I za kraj, festival će zatvoriti Teatar Exit svojom urnebesnom komedijom „Njuške“. Posljednja predstava ovogodišnjeg „ŽIS“-a na rasporedu je u nedjelju, od 20 sati u jaskanskom kinu.

Karte za sve predstave prodaju se po cijeni od 20 kuna u caffe baru Kino. Pozivamo sve građane da uživaju u programu kojeg smo pripremili za njih, a uz to učine i dobro djelo – budući da je prihod od prodaje ulaznica, namijenjen stipendiranju jaskanskih srednjoškolaca.

Vidimo se u kazalištu!Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić