U utorak, 14.2. na Valentinovo, Gradsko kazalište Jastrebarsko je u Marittimo clubu upriličilo prvu Noć ljubavne poezije, čija je tema bila ljubavne pop pjesme.

Na pozornici su se tako mogli čuti stihovi svima poznatih pjesama, ali u recitatorskom ruhu. Za prvi krug su se pripremili glumci i glumice jaskanskog kazališta: Mia Matasić, Miroslav Borojević, Lea Đio Božak, Damir Kuzmić, Kristinko Malnar, Lucija Severinac, Petra Cvetić, Leon Bastašić, Igor Stanković, Ivan Puškar i Velimir Kokot. U drugom krugu im se na pozornici pridružila Sonja Stanković ali i druge glumice i glumci kazališta baš kao i gosti iz publike nakon čega je uslijedio i treći improvizacijski, ujedno i najzabavniji krug.

Ideja kojom su se kazalištarci vodili prilikom osmišljavanja valentinovskog eventa, a koji nosi naziv Noć ljubavne poezije nije bila komercijalna, patetična niti ozbiljna, iako datum i naziv događaja sugeriraju drugačije. Baš suprotno – kazalištarci su htjeli upriličiti ugodnu večer namijenjenu svim zaljubljenicima u kazalište i dobru šalu, bez obzira koji im je ljubavni status, a sve kako bi im izmamili osmijeh na lice.

Sudeći po reakcijama, večer je bila izuzetno uspješna, ljubavi je bilo dovoljno za sve, a ako ste propustiti uzeti svoju porciju, moći ćete to učiniti dogodine!

Do tada uživajte u novim kazališnim avanturama koje vas očekuju vrlo vrlo brzo.




Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić