Predivni domaćini, vrhunski ambijent, izniman odaziv publike i odlična gluma obilježili su prvo gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko u Ozlju!

Cijeli tjedan s nestrpljenjem se u jaskanskom kazalištu, ali i u Pučkom otvorenom učilištu Katarina - Zrinska iz Ozlja pratila vremenska prognoza koja je prijetila organizatorima kazališnog ljetnog spektakla na otvorenom prostoru Etno sela Ozalj.

Na svu sreću vrijeme je na kraju poslužilo i mlade jaskanske glumice i glumci samo su trebali uživati u predivnom prostoru i programu koji su za njih sa srcem pripremili i kroz njega vodili domaćini Zdenka Novosel, ravnateljica učilišta i Stjepan Bezjak, ravnatelj Zavičajnog muzeja Ozalj.

Talentirani jaskanski glumci za predivno i nesebično gostoprimstvo, druženje i posjet Starom gradu Ozlju, vratili su domaćinima na jedini mogući način, vrhunski odigranom predstavom "Što govoriš, to postojiš!" u kojoj je brojna publika uživala od početka do kraja.

Potvrdila je to i gradonačelnica Grada Ozlja, Lidija Bošnjak, koja je osobno prisustvovala predstavi i po njezinom završetku čestitala na vrhunskoj izvedbi, ali i iskazala interes za novim kazališnim susretom u Ozlju koji ozaljska kazališna publika itekako zaslužuje.

Gostovanje u Ozlju završeno je zajedničkom večerom koju su pripremili vrijedni domaćini, a pjesma mladih glumaca za vrijeme vožnje i povratka autobusom u Jasku samo je potvrdila ono što smo znali i ranije - kazalište je opet pobijedilo!

Nema sumnje, mlade kazališne zvijezde subotnji dan i gostovanje u Ozlju sigurno će pamtiti jako jako dugo!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić