Jaskanke i Jaskanci prvi dan 2022. godine proveli su u Gradskom kazalištu Jastrebarsko!

Naime, jaskansko je kazalište u subotu, 01. siječnja, repriziralo svoju najnoviju dječju predstavu „Božić u Sceni“ za koju se i ovoga puta tražilo slobodno mjesto u dvorani. Dvorana Doma kulture u Jastrebarskom tako je još jednom bila pretijesna za sve one koji su na dijelu odlučili pogledati mlade jaskanske glumice i glumce.

Predstava „Božić u Sceni“ nastala je u sklopu projekta Mala škola glume koji je do sada također polučio brojne rezultate i uspjehe, a koji ove godine vode dvije mlade i talentirane članice jaskanskog kazališta, Klara Blažek i Lucija Severinac. Upravo su one, uz ostale suradnike i tehničko osoblje kazališta, najzaslužnije za tekst predstave, režiju, kostime, šminku ali prije svega pozitivne vibracije i atmosferu u kojoj je ove božićne blagdane uživala jaskanska publika.

Ulaznice za predstavu „Božić u Sceni“ nisu se naplaćivale i poklon su Gradskog kazališta Jastrebarsko svojim sugrađanima, baš kao i Djed Božićnjak koji je brojnu djecu svih uzrasta ali i njihove roditelje razveselio svojim dolaskom i simboličnim poklonima na kraju svake predstave!

Mala škola glume nastavlja se ubrzo, a već nakon zimskih praznika najstarije će jaskansko kazalište, obzirom na povećani interes, u svoje redove primati i nove polaznike. Ako se po jutru dan poznaje, ova godina za Gradsko kazalište Jastrebarsko biti će itekako uspješna!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić