Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove će se godine uključiti u održavanje manifestacije Noći kazališta, 11.- tu godinu zaredom te na taj način dati svoj obol proslavi Dana grada Jastrebarskog.

Noć kazališta bit će održana treće subote u studenom (16.11.2019.), a kazalištarci će odigrati čak dvije hit predstave. Prva je na rasporedu „Balkanski špijun“, čija izvedba počinje u 19 sati. Podsjetimo, riječ je o predstavi koja je svoju premijeru doživjela u svibnju ove godine, a za koju se tražila karta više svaki put kad je igrana. Za svoju vjernu publiku, koja se već više od desetljeća ne može zasititi predstave „Kidaj od svoje žene“, kazalištarci će je izvesti ponovno u Noći kazališta i još jednom potvrditi njen status najdugovječnije amaterske predstave u Hrvatskoj. Zgode taksista Ivana Kovača počinju u 22 sata već spomenutog 16.11.2019. Ulaznice za obje predstave mogu se po simboličnoj cijeni od 10 kuna kupiti u pretprodaji u Caffe baru "Kino" od ponedjeljka 4.11.2019.

Kako bi što bolje promicali naš grad i kulturu, ali i očvrsnuli spone s drugim kazalištima, Gradsko kazalište Jastrebarsko krajem mjeseca putuje u Vrbovec gdje će 29.11.2019. odigrati „Kidaj od svoje žene“. U istoj namjeri, naše će kazalište ugostiti Amatersko kazalište Mika Živković iz Retkovaca, koje će 25. studenog gostovati u Jastrebarskom s predstavom "Biser Kata“. Riječ je o kazalištu s kojim GKJ već dugi niz godina njeguje prijateljske veze, a koje je lani u Retkovcima proslavilo 100. godina kazališnog života. Gradsko kazalište Jastrebarsko tako se bogatim programom ovog studenog na najbolji mogući način približava završetku 51. godine neprekidnog rada i djelovanja kazališta koja je, baš kao i ona prethodna, protekla u nizu uspjeha!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić