Brojna publika Festivala Život i smijeh dobila je priliku uživati u najboljoj ovogodišnjoj amaterskoj predstavi “Pljusak”.

Zajednički su je izvele jake slavonske kazališne snage Gradskog amaterskog kazališta iz Županje i Kazališta "Mika Živković" iz Retkovaca s kojim Gradsko kazalište Jastrebarsko njeguje dugogodišnju suradnju, pa i prijateljstvo. Stoga je i bio red da se nakon predstave nastave družiti, gdje drugdje nego na obroncima Plešivice. Uz nezaobilaznu i bogatu eno i gastro ponudu ovoga kraja dogovoreno je i gostovanje jaskanskog kazališta u Županji čemu se naši kazalištarci posebno vesele.

Na kazališnim daskama glumci su pokazali zašto je predstava odnijela titulu najbolje na 63. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera, baš kao i vrijednu glumačku nagradu. Tako su Slavonci u jednoj lijepoj srpanjskoj večeri Jasku odveli u Liku i oduševili svojom vedrinom i humorom.

Do kraja ovogodišnjeg ŽIS - a ostale su još dvije predstave, kultna “Kidaj od svoje žene” Gradskog kazališta Jastrebarsko i “Realisti” Teatra Exit, no u njima ćete uživati drugom prilikom jer su ulaznice planule i dvorana je već danima rasprodana.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić