GKJ otvara "Kazališno ljeto u Đurđevcu"



Gradsko kazalište Jastrebarsko ovog petka (3.srpanj,2015.) gostuje u Đurđevcu. Tamo ćemo svojim novim hitom "Iza kulisa" otvoriti "Kazališno ljeto u Đurđevcu" koje petu godinu zaredom organizira Gradsko kazalište Đurđevac. Pored Jaskanaca, na toj će manifestaciji nastupiti i sedam kazališta iz Hrvatske i Srbije.

Gradsko kazalište Jastrebarsko ponosni je promotor našeg grada kud god da pođemo, a isto tako pojačano radimo tijekom cijele godine na jačanju suradnje među amaterskim kazalištima, unutar i izvan granica RH. U tom duhu širenja prijateljstva,ostvarit ćemo i prvo gostovanje u Đurđevcu, a od naših novih prijatelja očekujemo i uzvratnu predstavu u Jaski, ove jeseni na "Noći kazališta".

Pored gostovanja, GKJ nije zaboravio ni domaću publiku. Svima onima koji nisu uspjeli nabaviti ulaznice tijekom "ŽIS-a", nudi se nova prilika za gledanje naših premijera. Nove dvije uspješnice, predstave ""Trgovac" i "Iza kulisa" izvesti ćemo i u Jastrebarskom, 15. i 16. srpnja, 2015. o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić