Noć kazališta 2016.

Osmu godinu zaredom Gradsko kazalište Jastrebarsko u Jastrebarsko donosi veliki europski projekt - Noć kazališta. Naši sugrađani tako će u subotu, 19.11. u jaskanskom kinu moći uživati u dvije predstave. U 18 h naša će publika moći uživati u mjuziklu "Kralj lavova" u izvedbi učenika OŠ "Ljubo Babić“. Nakon toga, u 21 h, publika će moći uživati u najnovijoj komediji našeg kazališta "Iza kulisa".

Mjuzikl „Kralj lavova“, koji su prema originalnom filmu „The Lion King“ iz 1994. g. pripremili učenici i učitelji Oš „Ljubo Babić“, pod redateljskim palicama Maje Kraljev i Miljenka Šegudovića, pršti pozitivnom energijom vođenom prekrasnom, ritmičnom glazbom koja jednostavno zove na ples. Radnja je ponekad napeta, ali i istovremeno zabavna, nerijetko humoristična, a poruka koju sama priča šalje je: postupati odgovorno, biti obziran prema svojoj okolini, međuovisnost i povezanost svih živih bića.

"Iza kulisa", hit komedija u kojoj su uživali milijuni gledatelja diljem svijeta, najnovija je uspješnica Gradskog kazališta Jastrebarsko. Govori o kaosu koji nastaje ispred i iza kulisa prilikom nastanka kazališne predstave.

Karte za obje predstave po cijeni od 10 kuna svi zainteresirani mogu kupiti u caffe baru „Kino“.

Djelić atmosfere od prošle godine možete vidjeti u kratkom filmiću pod linkom NOĆ KAZALIŠTA 2015.




Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić