Najnovija predstava Gradskog kazališta Jastrebarsko “Što govoriš, to postojiš”, nastala prema motivu iz slikovnice “Velika tvornica riječi” autorice Agnès de Lestrade, kreće na svoje prvo gostovanje.

Naime, u subotu, 16. srpnja 2022. godine mlade glumice i glumce jaskanskog kazališta moći će na djelu vidjeti publika u Ozlju!

Prvo je to gostovanje ove hit predstave koja otvara mnoga komunikacijska pitanja, ukazuje na važnost načina na koji se pojedina riječ prenosi, ali i koja se dotiče socijalne nejednakosti, zloporabe riječi i drugih važnih tema, učeći nas da pazimo kome, što, kad i kako govorimo. Tekst i režiju nove predstave za djecu na koju je dobrodošla i odrasla publika potpisuju talentirane i vrijedne prof. Klara Blažek i Lucija Severinac. Obje članice jaskanskog kazališta već su se dokazale kroz vođenje Male škole glume, a u kvalitetu njihova rada publika će se moći uvjeriti na prostoru Etno selo Ozalj s početkom od 20 sati!

Gostovanje Gradskog kazališta Jastrebarsko u Ozlju inicirala je Jaskanka Zdenka Novosel, nova vršiteljica dužnosti ravnateljice Pučkog otvorenog učilišta Katarina - Zrinska iz Ozlja koja je u svojoj novoj životnoj sredini već pokrenula brojne aktivnosti. Zahvaljujući Gradu Ozlju, kao i njihovom pučkom učilištu ulaz na predstavu Gradskog kazališta Jastrebarsko je besplatan.

Rad Male škole glume i novu predstavu "Što govoriš, to postojiš" podržali su Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturno-umjetničkih udruga Grada Jastrebarskog, Savjet mladih Grada Jastrebarskog, Centar za kulturu Jastrebarsko, Vode Jastrebarsko i Zagrebačka županija.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić