NA ŽIS FESTIVALU JASTREBARSKO PONOVNO POSTAJE KAZALIŠNA METROPOLA
Od 10. do 16. lipnja Jastrebarsko ponovno postaje kazališna metropola, a popularni Festival „Život i smijeh“ ove se godine održava pod sloganom „Kud bih s tobom osim u teatar“.
Već se time daje naslutiti kako će tih dana dvorana jaskanskog kina biti najpopularnije mjesto u gradu, ali i puno šire, a osmo izdanje ŽIS Festivala donosi vrhunski kazališni doživljaj, gostovanjem predstava za koje se diljem Hrvatske traži karta više. Neke se od njih s razlogom zovu „kultne“, što će zasigurno biti dodatan mamac za publiku željnu novih kazališnih avantura.
Prvog dana, u ponedjeljak, 10. lipnja u Jastrebarskom gostuje Kazalište Luda kuća s predstavom „Ko je tu lud?“, a u srijedu 12. lipnja publiku će oduševiti stand up Ivana Šarića. Četvrtak, 13. lipnja obilježit će Teatar Exit i njihovi „Izbacivači“, dok je subota, 15. lipnja posvećena najmlađim ljubiteljima koji će uživati u predstavi „Kraljevna na zrnu graška“ Kazališta Mala scena. Posljednjeg dana, u nedjelju, 16. lipnja u Jasku stiže Kazalište Planet art sa svojom hit predstavom „Tere i Luce“. Sve odrasle predstave počinju u 20 sati, dok se dječja održava u 10 sati u jaskanskoj kino dvorani (Dom kulture).
Prodaja ulaznica kreće 1. lipnja kada će se naši kazalištarci već tradicionalno u 10 sati okupiti kod Pošte gdje će se uz ulaznice moći kupiti i svima dobro znana plava festivalska majica koja označava početak još jedne prekrasne kazališne bajke u Jastrebarskom. Osim na predstavljanju, ulaznice će se prodavati isključivo u online prodaji, a kao i proteklih godina, očekuje se velik interes pa svakako osigurajte svoje na vrijeme.
Organizator Festivala je Gradsko kazalište Jastrebarsko, uz pokroviteljstvo Ministarstva kulture i medija, Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog te Centra za kulturu i jaskanske Turističke zajednice.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić