Centar za kulturu Jastrebarsko i Gradsko kazalište Jastrebarsko i ove godine u Jastrebarskom organiziraju Večer poezije! Razlog za osmijeh“ naziv je ovogodišnje večeri poezije koja će se održati u TV baru u ponedjeljak, 06. studenog 2017. godine s početkom u 20 sati.

Večer poezije predstavlja manifestaciju koja spaja poeziju i glazbu, a i ove će se godine tradicionalno održati u sklopu obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige koji traje sve do 15. studenog. Jaskanska će Večer poezije ove godine biti posvećena Predragu Bošnjaku, dugogodišnjem voditelju Gradske knjižnice koji je i inicirao njezino održavanje, a iz godine u godinu bio i organizator iste.

Zanimljivo, ovogodišnja Večer poezije donijeti će i najsadržajniji program do sada! U njemu će sudjelovati brojni glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko, Daniela Bobinski, mješoviti pjevački zbor Ad Hoc, kantautorica Ivana Bastašić, Krešimir Karas i DJ Roberto. Na repertoaru glumaca Gradskog kazališta Jastrebarsko naći će se autorske pjesme, klasici, ali i pjesme u humorističnom tonu.

Večer poezije, za koju se i prošle godine tražilo mjesto više, završiti će s točkom „otvoreni mikrofon“ u kojoj će priliku za nastup dobiti svi oni željni javnog čitanja ili pak recitiranja! Ne propustite!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić