Posljednjih mjeseci glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko prolaze kroz svoju najaktivniju fazu, nizom predstava i gostovanja ponosno obilježavajući 55 godina postojanja.
Nakon iznimno uspješnog ŽIS Festivala, humanitarnih izvedbi u Jastrebarskom i povijesnog predstavljanja u Zagrebu, odlučili su smijehom očarati i druge hrvatske gradove.
Tako su se predstavili publici u Bjelovaru i Ozlju, a 20. listopada učinit će to i u Županji i to na 14. Međunarodnom festivalu amaterskog kazališnog stvaralaštva i 6. Dječjem festivalu. U sklopu festivala izvest će svoju novu hit predstavu „Tko je ukrao malu balerinu“ i tako stati uz bok kazalištima iz Tuzle, Vinkovaca, Zagreba, Samobora, ali i Županje i Retkovaca s kojima ih veže pravo kazališno prijateljstvo.
Za sve koji žele „potegnuti“ do Županje, ulaz na predstavu je slobodan, a podsjećamo i kako su u prodaji ulaznice za drugo predstavljanje u Sceni Vidra gdje će naši kazalištarci 15. studenoga izvesti legendarnu predstavu „Kidaj od svoje žene“. Ulaznice nabavite već danas:https://kazalistekerempuh.mojekarte.hr/hr/ponuda.html.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić