Radost kazališta preuzela je Jasku, a već prve večeri ovogodišnji je ŽIS Festival u grad unio veliku dozu optimizma i smijeha.

“Balkanskim špijunom” Gradsko kazalište Jastrebarsko otvorilo je Festival, a u publici su se mogla vidjeti neka već dobro poznata lica ljubitelja kazališta, ali i nova, koja to tek postaju.
Iako je riječ o predstavi koju izvode već godinama, glumci jaskanskog kazališta ponovno su joj dodali malo začina za potpun doživljaj. Iliju Čvorovića utjelovio je Igor Stanković, njegovu ženu Danicu Klara Blažek, kći Sonju Zrinka Lovretin Golubić, podstanara Domagoja Jakopovića Ivan Vinšćak, a brata Đuru Ivan Karlo Pintar.

No, osim glumaca, velik su posao napravili i ostali članovi kazališta, i ovog puta zaduženi za sve segmente predstave, od scenografije do fotografije.

Sljedeća je na redu nova hit predstava “Tko je ukrao malu balerinu” kojom će se na ŽIS-u ponovno predstaviti jaskansko kazalište i pokazati zašto je od samog početka ovoj predstavi suđen dug i uspješan rok trajanja. I današnja predstava odigrat će se u jaskanskom Domu kulture (kino).



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić