IZNIMAN INTERES ZA ŽIS ULAZNICE I MAJICE
Jaskanski kazalištarci i ove su godine izašli na gradske ulice kako bi predstavili bogat program ŽIS Festivala.

Brojni su građani iskoristili ovu priliku da među prvima nabave ulaznice za kazališne predstave koje su pred nama, ali i festivalske majice kojima pokazuju svoju podršku Gradskom kazalištu Jastrebarsko.

Za sve one koji to već nisu učinili, ulaznice su u online prodaji na stranici Centra za kulturu Jastrebarsko:https://ulaznice.czk-jastrebarsko.hr

Podsjetimo, popularni Festival „Život i smijeh“ ove se godine održava pod sloganom „Kud bih s tobom osim u teatar“, od 10. do 16. lipnja. Publika će tih dana imati prilike uživati u gostujućim predstavama za koje se diljem Hrvatske traži ulaznica više, a sigurni smo da će tako biti i u Jastrebarskom.

Prvog dana, u ponedjeljak, 10. lipnja u Jastrebarskom gostuje Kazalište Luda kuća s predstavom „Ko je tu lud?“, a u srijedu 12. lipnja publiku će oduševiti stand up Ivana Šarića. Četvrtak, 13. lipnja obilježit će Teatar Exit i njihovi „Izbacivači“, dok je subota, 15. lipnja posvećena najmlađim ljubiteljima koji će uživati u predstavi „Kraljevna na zrnu graška“ Kazališta Mala scena. Posljednjeg dana, u nedjelju, 16. lipnja u Jasku stiže Kazalište Planet art sa svojom hit predstavom „Tere i Luce“. Sve odrasle predstave počinju u 20 sati, dok se dječja održava u 10 sati u jaskanskoj kino dvorani (Dom kulture).

Vidimo se u kazalištu!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić