Gradsko kazalište Jastrebarsko u suradnji s Centrom za kulturu Jastrebarsko organiziralo je u petak 5. siječnja 2018. humanitarnu predstavu za pomoć obitelji Kišan iz Vukšin Šipka, čija kuća je nedavno u potpunosti izgorjela požaru. Za jaskansku je publiku nastupila velika zvijezda hrvatskog kazališta Mia Begović, koja je ovom prilikom odigrala svoju monodramu „Sve što sam prešutjela“. Iznimni talent poznate glumice okupio je u publici velik broj naših sugrađana, koji su još jedanput dokazali kako Jaskanci imaju veliko srce i spremnost za pomoć drugima u nevolji. Ukupno je u ovoj humanitarnoj akciji prikupljeno 3330 kuna.

Inicijativu Gradskog kazališta Jastrebarsko i Mie Begović podržali su Grad Jastrebarsko, Centar za kulturu Jastrebarsko, svi jaskanski mediji, kao i Salon cvijeća „Kalina“. Gradsko kazalište Jastrebarsko dalo je svoj doprinos jednoj od najvećih humanitarnih akcija u povijesti našeg grada, uz nesebičan angažman članova koji su uložili svoj trud i vrijeme kako bi organizacija ovog gostovanja protekla uspješno. U godini u kojoj kazalište slavi 50. –tu obljetnicu svoga postojanja, pokazalo je kako uvijek stoji uz svoj grad, pokušavajući u dobrim i lošim vremenima dati svoj maksimum, a sve kako bi donijeli osmijeh na lica svojih sugrađana.

Nakon predstave publici i glumici se obratio i zahvalio zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar te predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko Velimir Kokot.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić