�

replica-watches.is replica rolex replica watches rolex replica richardmillereplica.is perfectrichardmille.com www.franckmuller.is perfect rolex clone replica uhren de.upscalerolex.to

Gradsko kazalište Jastrebarsko svojim je hit predstavama "Balkanski špijun" i "Kidaj od svoje žene" sinoć razgalilo ali i do suza nasmijalo brojnu publiku. Jaskansko se kazalište jedanaestu godinu uključilo u progam Noći kazališta, a baš kao i proteklih godina u tome nas je u potpunosti podržala i publika koja je doslovce razgrabila ulaznice za obje predstave.
Osim što su naše glumice i glumci svojom glumom zabavili publiku, koja je stigla iz Jaske ali i drugih susjednih općina i gradova, naši su je kazalištarci po završetku obje predstave tradicionalno počastili na terasi caffe bara "Kino" i to specijalitetima koje su sami pripremili.
Cijena ulaznice, baš kao i uvijek do sada, iznosila je simboličnih 10 kuna, a ukupan prihod od 4.160,00 kuna Gradsko kazalište Jastrebarsko uplatit će u humanitarne svrhe kako bi pomoglo u liječenju jedne mlade osobe.
Organizaciju ovogodišnje Noći kazališta na svojim su leđima ponovno iznijele članice i članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko.
Povratak


123movies