Otvoren "ŽIS" fotonatječaj


Gradsko kazalište Jastrebarsko u ponedjeljak, 10. travnja je raspisalo fotonatječaj kojim ćemo kao i dosadašnjih godina, oplemeniti sadržaj festivala „Život i smijeh“. Ove godine festival se održava pod sloganom „KuŽIS foru“ pa s tim u vezi, tražimo i fora fotke.

Fotografija koju stručni žiri ocijeni najboljom, svom će vlasniku osigurati vrijednu nagradu. Fora fotografije zaprimaju se do 23. travnja 2017., na mail adresu gkj1968@gmail.com u .jpeg formatu.

Najbolji radovi bit će izloženi na izložbi u sklopu festivala „ŽIS“, 6. svibnja 2017. godine. Više informacija o natječaju mogu se pronaći na mrežnim stranicama Gradskog kazališta Jastrebarsko; www.gkj.hr te Facebooku.

Pravilnik fotonatječaja možete pročitati ovdje.

S ponosom najavljujem kako će ovogodišnje izdanje festivala „Život i smijeh“ biti najsadržajnije do sada! Pored fotonatječaja koji svake godine najavljuje festival i privlači pozornost amaterskih i profesionalnih uzrastima! U Jastrebarsko ćemo dovesti neke od najznačajnijih kazališnih, ali po prvi puta i glazbenih imena! Nema sumnje, festival će ove godine biti najatraktivniji do sada!“ – Velimir Kokot, predsjednik Gradskog kazališta Jastrebarsko.

Festival „Život i smijeh“ i ove godine organizira Gradskog kazališta Jastrebarsko, dok su suorganizatori Centar za kulturu Jastrebarsko i Turistička zajednica Grada Jastrebarskog. Pokrovitelji festivala su Ministarstvo kulture Republike Hrvatske, Zagrebačka županija, Grad Jastrebarsko, Savjet mladih Zagrebačke županije i Grada Jastrebarskog te Zagrebačka banka.

Pozivamo sve građane koji se žele uključiti u fotonatječaj da to svakako učine prije isteka roka!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić