"MetODA zA BRAK" u Jaski


Više nego uspješnu kazališnu sezonu Gradsko kazalište Jastrebarsko završava raskošnom komedijom naslova “metODA ZA BRAK” Hit teatra iz Zagreba.
Komedija unutar koje će vas kroz 70 minuta do suza nasmijati bračni par Mikić (Matea Elezović i Zlatan Zuhrić Zuhra) koji pokušavaju razvrstati svoje probleme kod bračne savjetnice (Petra Težak) jednako je prihvatljiva mlađoj, kao i starijom publici!

Komedija "metODA ZA BRAK" govori o muško-ženskim odnosima i pritom nudi novo viđenje na veze i brak, uspijevajući pritom nikoga ne uvrijediti, ali sve do suza nasmijati:
"I nama je nevjerojatno da smo bez novaca uspjeli napravili hit predstavu, uz iskrenost, kreativnost, golemu želju da se svi zajedno dobro zabavimo i ponudimo nešto kvalitetno i publika i struka su to prepoznali. Publiku se ne smije potcjenjivati, vrlo brzo se pokaže možeš li doprijeti do nje ili ne. I da rad, rad, rad i kada se umoriš, onda tek kreneš raditi" izjavila je Matea Elezović, osnivačica, umjetnička voditeljica, glumica i producentica Hit teatra povodom jubilarne, 50. izvedbe komedije.

Režiju komedije u kojoj između ostalih glumi popularni Zlatan Zuhrić Zuhra potpisuje Iva Srnec, dramaturgiju Nina Horvat, a zanimljiv je podatak da posljednjih godina Gradsko kazalište Jastrebarsko surađuje sa obje.

Predstavu "metODA ZA BRAK" možete pogledati u Domu kulture u Jastrebarskom (kino dvorana), u srijedu, 21. prosinca s početkom od 20:00 sati, a ulaznice po cijeni od 30,00 kuna možete kupiti već danas u caffe baru "Kino".



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić