Glumice i glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko svoju će najizvođeniju i najgledaniju predstavu u povijesti izvesti u Ozlju, u subotu 24. rujna!
U ovoj dvosatnoj urnebesnoj komediji ozaljska će publika moći uživati u predivnom ambijentu Starog grada Ozlja. Dopuste li to vremenski uvjeti, publika će u bravurama jaskanskih glumačkih legendi uživati pod zvjezdanim nebom, a u protivnom će se predstava odigrati u isto tako impozantnoj unutrašnjosti dvorca u vlasništvu „Družbe Braće Hrvatskog Zmaja“.
Glumice i glumci predstave „Kidaj od svoje žene“ proteklih su sedamnaest godina, koliko je prošlo od premijernog izvođenja predstave, oduševljavali svoju publiku diljem cijele Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Crne Gora ali daleke Švicarske stoga nema sumnje da će tako biti i u Ozlju posljednje subote u rujnu.
Brojne nagrade na županijskim, državnim i međunarodnim natjecanjima, ali i tisuće nasmijanih lica koja su do sada uživo gledala ovu hit komediju najbolja su najava predstave čija radnja je smještena u Grad Zagreb, u sredinu osamdesetih godina.
Gostovanje predstave „Kidaj od svoje žene“ rezultat je odlične suradnje Gradskog kazališta Jastrebarsko i Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska-Ozalj od koje će u konačnici po svemu sudeći najviše koristi imati upravo ozaljska kazališna publika.
Ulaz je besplatan, predstava počinje u 20 sati, a na prilaznim pravcima u smjeru Ozlja očekuje se pojačan promet.
Savjet: nikako ne propustite!




Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić