Nošeni energijom publike, glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko odigrali su u subotu, 2. rujna u Ozlju jednu od najboljih izvedbi svoje nove predstave „Tko je ukrao malu balerinu“.

O oduševljenju publike najviše govori to da su ih čak tri puta pljeskom vraćali na otvorenu scenu, a gledalište ljetne pozornice Starog grada Ozlja bilo je ispunjeno do posljednjeg mjesta.
Glumci će zauvijek pamtiti prekrasan ambijent obasjan zvijezdama i mjesecom, kao i pogled na svjetla grada i rijeku Kupu, što je dalo dodatan šarm ovoj prekrasnoj kazališnoj večeri.

Organizator predstave bilo je Pučko otvoreno učilište Katarina Zrinska iz Ozlja uz snažnu podršku Grada Ozlja. U publici je sada već tradicionalno bila i gradonačelnica Lidija Bošnjak koja se po završetku predstave i osobno zahvalila jaskanskim glumcima na dolasku baš kao i na vrhunskoj izvedbi.

U predstavi su glumili Lucija Severinac, Jelena Crnković, Petra Cvetić, Lea Đido Božak, Dominik Sečen, Damir Kuzmić, Igor Stanković, Leon Bastašić, Ivan Vinšćak, Miroslav Borojević i Velimir Kokot. Tehnička podrška gostovanju bile su šaptačice Maja Sadiković i Ivana Kokot Radelja, a za postavu i vođenje tona i rasvjete bili su zaduženi Željko Rački i Ivan Borojević. Značajnu ulogu u vođenju predstave imala je i Klara Blažek.

Treće je ovo gostovanje jaskanskog kazališta u Ozlju, a zanimljivost je da je Zdenka Novosel, v.d. ravnateljice Učilišta ujedno i kostimografkinja predstave.

Gradsko kazalište Jastrebarsko zahvaljuje svima koji su pomogli u organizaciji, a pred glumcima su novi izazovi i dolazeće gostovanje u Bjelovaru.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić