KUD BIH S TOBOM OSIM U TEATAR

Uoči osmog Festivala „Život i smijeh“ koji se održava od 10. do 16. lipnja, već tradicionalno članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko predstavit će program 1. lipnja od 10 sati kod pošte.

Prilika je to da na vrijeme nabavite svoju festivalsku majicu koja će ovih dana biti najtraženija roba u gradu, a krasi je slogan ovogodišnjeg ŽIS – a „Kud bih s tobom osim u teatar“. Osim toga, među prvima ćete moći kupiti i ulaznice za predstave koje će se osim na predstavljanju prodavati isključivo u online prodaji, a već sad za njih vlada velik interes.

Podsjetimo, u ponedjeljak, 10. lipnja u Jastrebarskom gostuje Kazalište Luda kuća s predstavom „Ko je tu lud?“, a u srijedu 12. lipnja publiku će oduševiti stand up Ivana Šarića. Četvrtak, 13. lipnja obilježit će Teatar Exit i njihovi „Izbacivači“, dok je subota, 15. lipnja posvećena najmlađim ljubiteljima koji će uživati u predstavi „Kraljevna na zrnu graška“ Kazališta Mala scena. Posljednjeg dana, u nedjelju, 16. lipnja u Jasku stiže Kazalište Planet art sa svojom hit predstavom „Tere i Luce“. Sve odrasle predstave počinju u 20 sati, dok se dječja održava u 10 sati u jaskanskoj kino dvorani (Dom kulture).

„Dođite na druženje sa svojim kazalištarcima, nabavite ulaznice i festivalske majice i podržite nas u želji da i ove godine u naš grad unesemo radost i čaroliju koju stvara samo kazalište“, poručuju članovi Gradskog kazališta Jastrebarsko.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić