Deseta obljetnica Kidaj od svoje žene



Najbolja publika na svijetu,dupkom je napunila jaskansku kino dvoranu dvije večeri za redom i gromoglasnim pljeskom nagradila trud glumaca. Kazališnim daskama prodefilirali su gotovo svi glumci koji su ikad u proteklih deset godina glumili neku od uloga sada već legendarne predstave. Dio njih, svoje je dojmove o tom razdoblju podijelio sa publikom, kroz prigodan video uradak koji je za ovu prigodu, snimio i uredio Saša Rodić.

Predstavu "Kidaj od svoje žene", napisao je Ray Cooney, a režirao Stjepan Nino Škrabe, bez kojeg, kao i bez uigrane ekipe, ne bi bilo moguće da ova predstava bude jednako uspješna danas, kao i na početku svog prikazivanja. Zgodama i nezgodama taksista Ivana Kovača smijalo se u četvrtak i petak gotovo 500 Jaskanaca, a svoju su podršku i ovog puta došli dati gradski čelnici, kao i predstavnici jaskanskih kulturnih ustanova te zajednice kulturno umjetničkih udruga našeg grada.

Veliku zahvalnost kazalište duguje i našim medijima, koji uvijek prate sve kazališne aktivnosti. A, one ne staju. Tako da se već užurbano privode kraju pripreme za treću subotu u studenom, kada će još jednom, naš grad biti dio mreže događanja unutar manifestacije Noći kazališta. I ovog puta pripremaju se kazališne poslastice za naše građane, domaće predstave, ali i gostovanja kazališta iz Lijepe naše i inozemstva, o čemu ćete biti naknadno obaviješteni!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić