Ponovno se tražila karta više

U organizaciji Gradskog kazališta Jastrebarsko koje će kroz nepune dvije godine proslaviti svoj 50-ti rođendan, priređen je program namijenjen i velikima i malima. Tako su djeca, ali i odrasli, mogli uživati u izvrsnom mjuziklu „Kralj lavova“ kojeg su pripremili đaci i učitelji Osnovne škole Ljube Babića. U adaptaciji nezaboravnog Disneyevog klasika, osamdesetoro učenika je pokazalo velik talent, kojega će, uvjereni smo, mnogi nastaviti brusiti i kao glumci Gradskog kazališta Jastrebarsko. Za zabavu nešto starijih sugrađana, pobrinuo se seniorski ansambl Gradskog kazališta Jastrebarsko, uz još jednu izvedbu hit predstave „Iza kulisa“. Uz obilje smiješnih situacija, gledateljima je kroz ovu komediju pružena prilika da zavire u svijet iza pozornice i kaos do kojeg može doći prilikom stvaranja predstave. Gradsko kazalište Jastrebarsko zahvaljuje svima koji su i ove godine svojim dolaskom podržali manifestaciju Noć kazališta. Novi projekti u kazalištu se pripremaju punom parom, jer se nastavljaju besplatne radionice za djecu i mladež, koje će već dogodine iznjedriti neke nove uspješnice jaskanskog kazališta!

Zanimljivost ovogodišnje Noći kazališta u Jastrebarsko je i ta da je Gradsko kazalište Jastrebarsko javnosti predstavilo i novu internet stranicu na kojoj se upravo nalazite!

Gradsko kazalište Jastrebarsko zahvaljuje brojnoj publici koja je i za ovu manifestaciju tražila "kartu više", ali i svima koji su sudjelovali u organizaciji Noći kazališta. Zahvaljujemo se medijima koji nas kao i uvijek do sada podržavaju u promociji aktivnosti, ali i djelatnicima caffe bara "Kino" na pomoći oko prodaje ulaznica.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić