U četvrtak 25. travnja 2019. godine premijerno je u Jastrebarskom izvedena nova predstava GKJ-a "I neka vam loptice uvijek budu naklonjene" u režiji Lovre Krsnika.
Predstava je naišla na iznimni odjek među jaskanskom publikom, koja je još jednom ispunila kino dvoranu. Okupljenima se po izvedbi obratio redatelj predstave Lovro Krsnik i predstavio glumce u predstavi. Napomenuo je kako je ova predstava rezultat višegodišnjeg rada s mladima, što još jednom dokazuje kako dramske radionice GKJ-a ostvaruju odlična postignuća.
Osim sjajnih mladih glumaca, posebnost ove predstave je i talentirani glazbenik Patrik Prežgaj, koji uživo izvodi glazbu u svakoj predstavi. Predstava I neka vam loptice uvijek budu naklonjene početkom svibnja gostuje u Zagrebu, u programu dramskog susreta djece i mladeži Zvijezda(ni)ne staze 2019., u organizaciji Centra mladih Ribnjak. Jaskanska publika moći će je pak ponovno vidjeti na ovogodišnjem festivalu „Život i smijeh“, koji će biti održan koncem svibnja i početkom lipnja.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić