Gradsko kazalište Jastrebarsko svojom će se lutkarskom predstavom "Najveća tajna" predstaviti na 21. Smotri kazališnih amatera Zagrebačke županije koja će se od 07. do 08. travnja održati u Buševcu i Velikoj Gorici.
​Lutkarska predstava Daniele Bobinski "Najveća tajna" imati će brojnu konkurenciju obzirom će još osam drugih predstava pokušati izboriti svoj nastup na 58. Festivalu hrvatskih kazališnih amatera koji tradicionalno organizira Hrvatski sabor kulture.
​Predstava "Najveća tajna" otvoriti će drugi dan Smotre, a mladi će se jaskanski glumci publici, ali i stručnom žiriju te selektorici, predstaviti u Domu kulture Buševec od 14 sati.
​Organizator Smotre je Ogranak seljačke sloge Buševec, suorganizator Pučko otvoreno učilište Velika Gorica, a pokrovitelj je kao i svih proteklih godina Zagrebačka županija.
​Odlazak još jedne predstave Gradskog kazališta Jastrebarsko na Smotru podržali su Grad Jastrebarsko, Zajednica kulturnoumjetničkih udruga Grada Jastrebarskog i DVD Jastrebarsko.Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić