Predivna dvorana Doma kulture u Bjelovaru bila je sinoć pretijesna za svu publiku koja je došla uživati u predstavi Gradskog kazališta Jastrebarsko “Kidaj od svoje žene”, najdugovječnijoj hrvatskoj amaterskoj predstavi i komediji koja je s potpunim opravdanjem, kao poseban gost, dobila čast zatvoriti 12. Komedija Fest.

Čak četiri puta publika je vraćala jaskanske glumce na pozornicu, koji su nošeni dobrom atmosferom ponovno svoje uloge vrhunski odigrali i izmamili obilje smijeha i neprekidan pljesak koji je trajao gotovo koliko i sama predstava.

U predstavi su u Bjelovaru glumili Ivana Osmani, Borka Lončar, Lucija Severinac, Igor Stanković, Vladimir Rađenović, Josip Cuković, Velimir Kokot, a po prvi puta i Ivan Borojević. Tehnička podrška gostovanju bili su Ivan Batušić, Leon Bastašić, Dominik Sečen i Ivana Kokot Radelja.

Gostovanje u Bjelovaru povijesno je gostovanje za jaskansko kazalište, baš kao i nova suradnja s Gradskim kazalištem Bjelovar koje je nakon predstave podijelilo nagrade najboljim predstavama na ovogodišnjem izdanju festivala koji je u natjecateljskom dijelu okupio čak 9 kazališnih komedija.

Jaskansko kazalište već se danas okreće novim aktivnostima, nastavku priprema za novu dječju predstavu, ali i novim gostovanjima koja će obilježiti ovu kazališnu jesen.Odlazak jaskanskih kazalištaraca u Bjelovar podržali su Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornja Reka i Stankovo te obitelj Gabor kojima od srca zahvaljujemo.



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić