Na poziv i u organizaciji Pučkog otvorenog učilišta Vrbovec, Amaterske kazališne družine Vrbak i pred brojnom publikom u Vrbovcu je sinoć ponovno izvedena hit predstava "Kidaj od svoje žene".
Na pragu proslave petnaest godina od praizvedbe predstave i na krilima najdugovječnije, najtalentiranije i najnagrađivanije jaskanske kazališne generacije, predstava i dalje oduševljava. Salve smijeha i gromoglasni aplauzi tijekom i po završetku predstave potvrda su da je Gradsko kazališe Jastrebarsko još jednom bilo na visini zadatka.
Pored glumica, glumaca i tehničara koji su i ovo gostovanje uspješno iznijeli na svojim leđima logističku podršku gostovanju pružilo je Dobrovoljno vatrogasno društvo Gornji Desinac.
Jaskanski kazalištarci niti u mjesecu prosincu neće mirovati. Naime, već u petak 6. prosinca svoju će novu hit predstavu "Balkanski špijun" igrati za kazališnu publiku u Križu, a zakinuta neće ostati niti publika u Jastrebarskom. Najmlađe jaskanske glumice i glumci naime užurbano pripremaju posebnu božičnu poslasticu!



Povratak

Franje Tuđmana 9

10450 Jastrebarsko


+385 95 904 9753



Predsjednik kazališta
Velimir Kokot


Zamjenik predsjednika
Damir Kuzmić


Tajnica kazališta
Ivana Kokot Radelja

Umjetnička voditeljica
Mia Matasić